Historie společnosti

Založení obchodní společnosti IN IN s.r.o. předcházela devítiletá činnost detektivní kanceláře majitele firmy (od 27.08.1999 do 31.12.2008, IČ: 698 00 260). Založení nové firmy, se následně stalo nutností a současně reakcí na vývoj a požadavky trhu, jak v České republice, tak i v Evropě.

Obchodní společnost IN IN s.r.o., IČ: 284 51 945, vznikla dne 18. září 2008 zápisem do Obchodního rejstříku vedeného u Městského soudu v Praze.

Společnost IN IN s.r.o., je specializována na poskytování komplexních služeb v oblasti detektivní, informační a zpravodajské činnosti. Jinými slovy, naším zbožím jsou informace.

Iniciály IN IN jsou odvozeny od INDEPENDENT INVESTIGATIONS – NEZÁVISLÉ VYŠETŘOVÁNÍ. Jaký je význam těchto slov? Jednoduše řečeno, naše firma IN IN s.r.o., je ve své hlavní činnosti, vyšetřování, naprosto nezávislá a soběstačná.

Hlavní činností IN IN s.r.o. je NEZÁVISLÉ VYŠETŘOVÁNÍ, tedy vyšetřování, prověřování, prošetřování, vedení kauz dle požadavků klientů. Mezi další činnosti patří vyšetřování „jakékoliv“ trestné činnosti, ochrana soukromí našich klientů, pátrání po osobách a věcech či rozsáhlá poradenská činnost, zejména právní a ekonomická.

Základem našich služeb je:


|| vytisknuto z www.inin.cz ||